Detta verrensstmmer ocks bttre med namnet „personaliserings”

JediMindTrickz2 u

buy moncler jackets JediMindTrickz2 2 moncler outlet points submitted 5 months ago buy moncler cheap moncler jackets

Well. „Correct” feedback is given through a personal perspective. I not saying that it sucks. It not a fact. It just my personal opinion like every one elses who expresses any thought about the game.

Like I said, I don think you could just „change this thing to make it better”. I think the whole gameplay design is faulty (in this particular mode). If I to come up with a gameplay design idea, well. Why would they need their hard working game designers for if I could do it? It hard. It very hard, and that why I want to give my honest oppinion even if it not a very nice one.

USobserver 49 points submitted 5 months ago

Det lite lustiga r ju cheap moncler jackets att regimmedia/staten/Bonnier sjlva alla moncler outlet store har en lng och vldokumenterad historia av att publicera vinklade eller rent av „fake news”.

Det r vl egentligen inte s konstigt att det blir fel ibland men varfr ska man ltsas https://www.moncleroutletssale.com att staten och dess journalister r „objektiva” moncler outlet uk nr ingen kan vara 100% objektiv? Varfr inte lta mediekonsumenterna bedmma sjlva?

moncler outlet store Att offentligt g ut och kpa in verktyg fr censur och siktskontroll n nd ett ganska drastiskt steg i ett land som alltid moncler outlet online har ltsats st upp fr „demokratin” och „yttrandefriheten”. moncler outlet store

I min mening brjar etablissemanget bli riktigt riktigt rdd nu.

cheap moncler sale Kan ju verstta frn det orwellianska nysprket till vanlig svenska: cheap moncler sale

moncler sale Digital plattform som motverkar falska nyheter = Great Firewall of Sweden moncler sale

moncler sale outlet Detta r inte heller frsta gngen som staten slcker hemsidor som man inte gillar men det r nog frsta gngen man gr det till officiell policy att frska censurera Internet: moncler sale outlet

cheap moncler outlet Utrikesminister Laila Freivalds(S) fick avg 2006 efter att hon sg till att SD Kurirens hemsida slcktes ner cheap moncler outlet

Forumet Flashback slcktes ned eftersom S politiker ( socialdemokratiska kommunalpolitikern Bjrn Fries och kommunjuristen Lennarth Eriksson ) inte gillade innehllet

Digital plattform som motverkar falska nyheter = En nyhetssite fr valret som bekrftar eller dementerar pstenden i nyheter p ntet

moncler moncler sale outlet sale Automatiserad nyhetsvrdering = Vrdering r inte samma sak som cencur. p kllan. En cencur innebr en blockad av ngonting. Vrdering och blockering r inte samm sak moncler outlet sale

Faktaassistenten = Kan vara som nyhetsvrderingen, men att den kollar med andra kllor om de rapporterat liknande nyheter eller om den „fakta” som presenteras inte presenteras p ngon annan plats p ntet detta skulle kunna indikera falska nyheter.

Personaliseringsmotor = Kan vara s att man fr hjlp att filtrera nyhetsdjungeln. att du slipper se nyheter om skolpolitik om du inte alls r intresserad av detta. Detta verrensstmmer ocks bttre med namnet „personaliserings” motor n en „PK filterbubbla” som inte handlar om personligt innehll. Utan centralt kontrollerad godtycklighet vilket r motsatsen till personlig

moncler outlet Dessa r mer rimliga antanganden att gra; tminstone utifrn de namn de har. moncler outlet

monlcer down jackets USobserver 6 points submitted 5 months ago monlcer down jackets

moncler outlet online Det var just formuleringen „irrelevanta fakta” som r extra orwelliansk. Dr erknner man svart p vitt att det handlar om partipolitik och inte typ „rtt/fel” (vilket bara vore naivt). moncler outlet online

Staten ska inte granska sig sjlv eller medborgarnas sikter heller fr den delen.

Drfr br regimmedia lggas ned, speciellt som man vi har otaliga bevis p cheap moncler jackets sale SVT/SRs inkompetens och faktiskt spridning av „fake news”. Moncler Outlet MSB kan ta ver dom delar som behvs i en krissituation.

Regimen har dessutom ocks tagit fram nya lagfrslag som naggar offentlighetsprincipen samt tryckfrihetsfrordningen, meddelarskyddet samt yttrandefriheten i kanten.

cheap moncler coats moncler jackets outlet JediMindTrickz2 1 point submitted 5 months ago cheap moncler coats

moncler mens jackets Hur granskar staten sig sjlv menar du? SVT och SR:s r tv av fem organisationer som ska granska sanningen i nyheter inte vad nyheterna handlar om. moncler mens jackets

cheap moncler jackets Vad har du bevis fr SVT/SRs inkompetens och spridning av fake news? cheap moncler jackets

Har du ens lst „Frstrkt skydd fr uppgifter av betydelse fr ett internationellt samarbete fr fred och skerhet som Sverige deltar i”? Jag fattar problematiken, men samtidigt, cheap moncler outlet kan det inte finnas en pong med att lagstifta om att skydda knsliga uppgifter om Sveriges internationella insatser.