Etter ripping gjennom pakistan rekkefølge

Sri Lanka-vinneren gir Jayawardene perfekt sendoff

canada goose salg Colombo (Reuters) Tidligere kaptein Mahela Jayawardene ble gitt en eventyr sendoff i sin siste test kamp som Sri Lanka lettet til en 105-løp seier som fullførte en 2 0-serie feie over Pakistan på mandag. canada goose salg

canada goose norge nettbutikk ekte Sri Lanka s Mahela Jayawardene blir båret av lagkamerater etter å ha vunnet sin endelige testkrickettskamp mot Pakistan i Colombo 18. august 2014. REUTERS / Dinuka canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose importør norge Seieren gjorde det mulig for batting stalwart Jayawardene å avslutte sin 149 testkarriere med en seier på en følelsesmessig dag for den 37 år gamle, som scoret 11.814 løp på et gjennomsnitt på 49,84. canada goose importør norge

du så mye for alle ønsker! Fikk canada goose stikkontakt boston opp og innså det min siste dag. Litt emosjonell, men reisen har vært god fredag! Jayawardene tweeted før lek begynte som han pouched to flere fangster til slutt med en verdensrekord test tally på 205.

canada goose norge forhandler guttene kom opp for å vinne disse to tester for Mahela. canada goose norge forhandler

vant testserien for ham og det var en følelsesmessig dag for alle, men alle gode ting kom til en slutt, la i loved this https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge han til. Etter ripping gjennom pakistan rekkefølge, var Sri Lanka tvunget til å vente i nesten en time før de siste to wickets fanget med Ranagana Herath som hevdet sitt 14. offer for kampen om å avvise turister for 165 i Goose Outlet Canada deres canada goose premium uttak andre innings.

canada goose norge Wahab canada goose outlet Las Vegas Riaz var den siste mannen ut til 17 da han topp Canada goose outlet salg en salg fra Herath for å dekke at Kaushal Silva holdt på til tross for å kollidere med Kumar Sangakkara, som også forsøkte å fange ballen. Junaid Khan gjorde ikke gått på grunn av skade. canada goose norge

Ved slutten av slutten ble alle tanker vendt til avreise Jayawardene, som først møttes med sine foreldre og den sivilanske presidenten Mahinda Rajapaksa i hans VIP-pakke, før han kom tilbake til feltet for å heises på skuldrene på hans lagkammerater og båret rundt bakken.

Sri Lanka s Mahela Jayawardene (L) bølger på sine fans neste Sri Lankas president Mahinda Rajapaksa etter at laget hans vant sin endelige testkrickettskamp mot Pakistan i Colombo 18. august 2014. REUTERS / Dinuka Liyanawatte

canada goose jakke HERATH BRILLIANCE Tidligere, Chanaka Welegedara avskediget den siste frontlinjen batsman når Sarfraz Ahmed, etter å ha fullført sin fjerde femti i så mange innings, forsøkte å feie paceman fra utenfor av stump og slo ballen rett til Sangakkara på firkantet ben. canada goose jakke

canada goose billig Sarfraz Canada goose shop uk scoret 55 av 89 baller med to fours. canada goose billig

canada goose jakke oslo Saeed Ajmal ble forlatt strandet på tre ikke-jacket ut som Herath tok ytterligere fem wickets å legge til hans Canada Goose Outlet i New York ni i de første innings for en karriere beste avkastning på 14 184, tjene ham mannen av Canada Goose uttak ekte kamp og serier utmerkelser. canada goose jakke oslo

canada goose norge nettbutikk er utrolig han vant engang de to testene, sa Mathews. canada goose norge nettbutikk

canada goose i norge Måten han bowled i serien, ville selv de beste batsmenene i verden ha funnet det vanskelig å forhandle ham. canada goose i norge

Pakistan kaptein Misbah ul Haq uthevet Herath strålende bowling, fullfører serien med 23 wickets i gjennomsnitt 15,13, ​​som nøkkelen til Sri Lanka dominans.

skal gis til Sri Lanka for måten de spilte, men Herath var forskjellen mellom de to lagene, sa Misbah.

spilte han ganske bra i den siste serien i Dubai, men denne gangen kunne jeg virkelig si at han bowled veldig bra og han var en helt annen bowler.

canada goose dunjakke skapte et problem for oss. Tidligere spilte vi ham bedre enn dette. det er ikke en unnskyldning, i stedet er vi ment å sette pris på noen som hadde vært veldig gode mot oss canada goose dunjakke.