Det vil si, det avhenger av de spesielle fakta

Washington bør gjøre utenrikspolitikk for amerikanerne

Dessverre påvirker Washingtons handlinger utenlands størrelsen og makten til Washington hjemme. 'Krig er statens helse’, erklærte sosial kritiker Randolph Bourne. Må bruke på militæret: 'forsvaret’ budsjettet er prisen på Washington s utenrikspolitikk. Amerikanske militærpersonell og entreprenører dør. Enemies offisielle Canada Goose outlet er opprettet, hvorav noen blir terrorister. En nasjonal sikkerhetsstat utvikler seg. I Canada er krigen det største store regjeringsprogrammet.

canada goose herre Dermed amerikanere forpliktet til begrenset regjering og individuell frihet bør støtte en utenrikspolitikk basert på ydmykhet og selvbeherskelse. Det vil alltid være argumenter over detaljer, men en imperial utenrikspolitikk som det etterfulgt av canada goose outlet i montreal washington i dag uunngåelig blås faktisk krever en leviathan state. canada goose herre

canada goose jakke Ikke heller bør noen som forstår regjeringens libertarianer, klassiske liberaler, offentlige valgøkonomer og generelle realister tro på at den amerikanske staten skal kunne utføre de mer omfattende utenrikspolitiske målene som vanligvis er tildelt den. Til tider er krig en uheldig nødvendighet, og regjeringen må regne ned død og ødeleggelse på alle som ønsker å skade Amerika eller amerikanere. Oftere endrer politimenn imidlertid militæret til et annet regjeringst verktøy som er ment for å oppnå kompliserte ender som ofte ikke er viktige, enda mindre viktige. Forsøk på slikt humanitær intervensjon og nasjonalbygging, for eksempel, blir nesten alltid dårlig, selv katastrofalt. canada goose jakke

canada goose salg Likevel er innenlandske kriger wannabes ofte ikke alene i USA som fremmer Amerikas krigføringstilstand. Det gjør også utenlandske klassiske liberale som kampanje i deres hjemland for markedsvennlige retningslinjer, ansvarlige utgifter, og begrensninger på statsmakten. Fremme av mindre regjeringer, forventer mange av dem at den amerikanske staten, eller i det minste Pentagon, skal være stor. Ikke bare stor, men stor nok til å forsvare sine nasjoner fra alle kommende. canada goose salg

canada goose Denne følelsen har vokst seg spesielt utbredt med Russlands oppstart av Vladimir Putin. Stipulere at han er en ekkel mann med ubehagelige mål som lar nabostater føle seg ubehagelig, for å si det mildt. En rekke 'liberaler’ (som europeerne vanligvis kaller hvilke amerikanere som er mer sannsynlig å si «liberbertier») i disse landene tror at det er Amerikas jobb å beskytte deres nasjoner, selv tenkelig, dersom det skulle bety For en amerikansk klassisk liberal, konfronterer en atomvåpenstyrke over problemer som sistnevnte ser så viktig ut, men som betyr noe for Amerika, ville være tåpelig, til og med feilaktig, et brudd på den føderale regjeringens ansvar for det felles forsvar 'av denne nasjonen og dens folk. canada goose

canada goose victoria Utenrikspolitikken, som i siste instans styrer bruken av militæret, er unikt nasjonalt, praktisk og omstendigheter. canada goose victoria

canada goose outlet For det første gir det ingen mening å snakke om en transnasjonal tilnærming til internasjonale relasjoner. Verdensfolk er organisert i nasjonale stater. Individuelle land kan velge å legge inn noen av sine beslutninger til traktater eller organisasjoner, men gjør det basert på en individuell vurdering som deres borgere får mer enn de mister fra prosessen. Selv om man transporterer de samme politikerne fra ett land til et annet, vil det gi forskjellige tilnærminger til internasjonale saker, siden staternes interesser varierer. canada goose outlet

canada goose jakke dame For det andre er utenrikspolitikken ypperlig praktisk. Det brede målet er enkelt: Forbedre en manns nasjoners interesser. Filosofiske prinsipper kan påvirke de anvendte midlene. For eksempel bør alle liberale avvise aggressiv krig. Men ideologien kan ikke bestemme hva som egentlig vil lykkes med å utføre en Det er like viktig å lære hva som ikke vil forandre ens mål eller faktisk hindre dem. canada goose jakke dame

canada goose victoria parka For det tredje er utenrikspolitikken betinget. Det vil si, det avhenger av de spesielle fakta. Dermed bør hensiktsmessig politikk ikke bare variere, basert på faktorer som sted, naboer, rikdom, befolkning, kultur og historie, men kan også endres over tid. Amerikanerne hadde et sett med evner, interesser og mål under revolusjonskriget, men veldig forskjellige sett som Europa omsorgsfull i krig to ganger forrige århundre og den kalde krigen senere avsluttet. utenrikspolitikken skal se annerledes ut hver gang. canada goose victoria parka

canada goose dame Ta hensyn til disse faktorene Washington bør handle på vegne av det amerikanske folket. bare som deres situasjon påvirker Amerika. Og det gjør det ikke. canada goose dame

canada goose jakker herre Inntil et kvart århundre siden bodde amerikanere i en verden der Moskva regjerte både Georgia og Ukraina. Amerikanerne har ikke merket. Seriøst fortalte dem å befri dem. Det er mye dårlig i verden, men mesteparten av det har liten innvirkning på Amerika. Faktisk er en av fordelene ved å leve i verdens eneste supermakt isolert fra mange av verdens problemer. Å starte fientligheter mot en atomvåpenskraft som er følsom overfor landets grenser, ville skape langt mer geopolitiske farer enn det ville løse. canada goose jakker herre

canada goose trillium Admittedly, noen ganger kan diskusjonen virke kaldblodig. Utenlandske handlinger er liten påvirkning av bekymring. Andre krefter bør ikke konfronteres, selv om deres oppførsel er urettferdig. bør holde seg utenfor regioner av vital interesse for andre stater. Innflytelsesfelt bør anerkjennes, Amerika insisterer på at det meste av kloden er sin egen innflytelsesbane. utenrikspolitikk er å tjene det amerikanske folk. Washington bør temperere sine handlinger midler som er basert på moralske prinsipper. Men formålet med den amerikanske staten er å beskytte amerikanernes liv, friheter, territorium, eiendom og velstand, ikke på vegne av andre, for å gjennomføre store korstoger. canada goose trillium

canada goose jakker dame Det er åpenbart at humanitære problemer er bekymret for alle, men de tilbyr vanligvis en forferdelig begrunnelse for intervensjon og krig. Washington har høyeste prioritet til amerikanere, men å miste krigshunder gir nesten alltid alltid kostbare og vanligvis dødelige utilsiktede konsekvenser. Selv under de beste forholdene er krig ikke mye av et humanitært redskap. Irak demonstrerte hvordan innledende krig angivelig skulle gjøre godt, var en kostbar måte å gjøre mye dårlig på, ikke bare amerikanere men andre mennesker. Det er kanskje ikke den beste utenrikspolitikken for andre nasjoners 'liberale’. Selvfølgelig, som det ofte er påpekt, søkte tidlig amerikanere utenlandsk militær hjelp i deres opprør mot Storbritannia fra keiserlige Frankrike. Uten fransk hjelp kunne London ha rådt. Den liberale revolusjonen krevde et monarkisk løft, som det var. canada goose jakker dame

Likevel hadde Paris ikke noe krav om å gripe inn i koloniene. Etter å ha besluttet å gripe inn for å fremme sine egne oppfattede interesser, behøvde Frankrike ikke å ha startet direkte fiendtligheter mot Storbritannia. Og historien tyder på at beslutningen var en feil. konflikten, til tross for det faktum at amerikanerne vant sin uavhengighet. Verre, de påløpte gjeldene bidro til den franske regjeringens enervation hop over to this site https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge og suksessen til den franske revolusjonen, som omstyrtet monarkiet, utryddet aristokratiet, utløste suksessivt flere tyranniske regimer, gjorde det mulig for Napoleons diktatoriske oppgang, og avledet år med mordisk konflikt. USAs gevinst var Frankrike og Europas tap.

canada goose norge Det er ikke noe galt med liberaler i andre nasjoner, og håper på Washington å sette sine hjemlandes interesser foran amerikanerne. Men andre folk burde ikke forvente det resultatet. Liberaler velger nasjonal interesse over filosofisk komi og motsetter seg utenlandsintervensjon. Det kan være tragisk, for eksempel at Georgia og Ukraina sitter i dårlige nabolag. Det er imidlertid ingen grunn for amerikanerne å dele tragedie. canada goose norge

canada goose jakke herre Mange moderne amerikanske konservative USA støtter krig som et prinsipp. Deres retorikk på vegne av begrenset regjering er bare det, retorikk. Deres mer grunnleggende engasjement er Washingtons utopiske rolle som global sosialteknikk. I dag er disse konservative ofte med utenlandske liberaler som tror på en begrenset stat, bortsett fra når det gjelder amerikansk militær, som de ønsker å handle som livvakt for sine nasjoner. canada goose jakke herre

Men klassiske liberale kan i denne nasjonen som virkelig tror på individuell frihet og en mindre stat, være uenig, og i stedet fremme fred når det er mulig. I motsetning til den feberte retorikken til den evige krigslobbyen i Washington, lever i verdens mektigste nasjon, gjør det faktisk fred mer mulig.